1 eBrókerház - Rólunk
Üdvözöljük az eBrókerház Zrt. honlapján!
Üdvözöljük az eBrókerház Zrt. honlapján!

 

Új kereskedési platformra történt átállás

Trade GM Platform

 

 

Tájékoztató a COVID-19 világjárvánnyal összefüggésben megnövekedett kockázatokról

Kérjük olvassa el ezzel kapcsolatos tájékoztatásunkat a kereskedés megkezdése előtt.

 

Megújult arculatunk és cégnevünk tükrözi legjobban üzleti filozófiánkat: A hosszú távú sikerhez a legmodernebb technológiának szerves egységben kell együtt élnie a klasszikus tőzsdeügynöki szakértelemmel és tapasztalattal. Személyes kapcsolatokon alapuló széleskörű integrált pénzügyi szolgáltatásokat szeretnénk nyújtani a lehető legmagasabb színvonalon.

A sikereket hálás feladat elemezni, de nézzünk előre! Online deviza kereskedés, nemzetközi árupiacok,  szélesedő nemzetközi kapcsolatok: tegnap még tervek, holnap már valóság. Innováció, körültekintően válogatott befektetési lehetőségek és új termékek kísérik folyamatosan mindennapjainkat.

Az eBrókerház Zrt. arra törekszik, hogy folyamatosan a legmagasabb színvonalt biztosítsa Ügyfeleinek, mind az online kereskedés világában. 

 

Látogasson el hozzánk, ismerje meg az eBrókerházat, találjuk meg együtt az Önnek legkedvezőbb befektetéseket!

 

Cégbemutató 

  •  

Az eBrókerház Zrt. 1999. júliusában alakult azzal a céllal, hogy Ügyfeleit személyes kapcsolatokon alapuló széleskörű integrált pénzügyi szolgáltatásokkal szolgálja ki a lehető legmagasabb színvonalon.

Az eBrókerház Zrt. egyike volt azon brókercégeknek, amelyek teljes körű szolgáltatást biztosítottak  a pénz- és tőkepiacokon.

Az eBrókerház Zrt.  szolgáltatásai között megtalálható volt a hazai és külföldi értékpapír-, deviza- és árupiacokon való kereskedés, a portfóliókezelés és az online devizakereskedés. A Társaság egyik legfőbb tradicionális erőssége a devizakereskedés.

A befektetési piac követelményeinek megfelelően egyre több szolgáltatásunk online módon is elérhető. 2010-től Társaságunk további nemzetközi üzletkötési lehetőségekkel bővítette szolgáltatásait. A Társaság dinamikus növekedése ahhoz a fázishoz érkezett, amikor külföldi kapcsolatait stratégiai partneri alapokra helyezi.

A XXI. századi információs forradalomnak köszönhetően, ma már az internetes technológiákat körülbelül 4 milliárdan használják személyes, illetve üzleti célokra, információkeresésre, szolgáltatások és áruk megrendelésére, kapcsolattartásra, szórakozásra. Egyre többen nemcsak magánemberként, hanem a munkájuk során is a világháló által nyújtott előnyöket használják, veszik igénybe segítségét. Ahhoz, hogy Ügyfeleink az internet által nyújtott előnyöket – az információ terjedésének hihetetlen gyorsasága, a kétoldalú kommunikáció lehetősége – saját hasznukra fordíthassák, közvetlenül bekapcsolódhassanak  az üzleti élet folyamataiba nekünk is jelen kell lennünk a világhálón.

 

Szervezet 

 

  •  

Büszkék vagyunk arra, hogy az eBrókerház Zrt.-t olyan vezetők irányítják, akik részvényeiken keresztül a társaságot közvetlenül ellenőrzik, és az operatív irányítás mellett a stratégiai döntések meghozatalában is részt vesznek.

 

Kaufmann Lajos, Igazgatóság elnöke

Nemes Oliver Johann, Igazgatóság tagja

Tóth Ferenc, Igazgatóság tagja

 

Felügyelő Bizottság 

(ellátja az audit bizottság feladatait is)

  •  

Dr. Wagner Patrícia, a Felügyelő Bizottság elnöke

Biróné Czinder Judit Julianna, a Felügyelő Bizottság tagja

Nagy Klára, a Felügyelő Bizottság tagja

Radó Gábor, a Felügyelő Bizottság tagja

Befektetési Szolgáltató Zrt.

1072 Budapest, 
Rákóczi út 42.

H - P: 9:00 - 18:00
Szo - V: zárva

tel: +361 880 8400 | fax: +361 880 8440
email: strategy@ebrokerhaz.hu

 

 

Az eBrókerház Befektetési Szolgáltató Zrt. az Ügyfelei által a Trade GM MetaTrader 4 online kereskedési platformon keresztül megadott, CFD kereskedési megbízásokat a Temple Capital PTY Ltd. (székhely: 377 Rivonia Boulevard, Rivonia Sandton, 2128, South Africa), míg a Trade GM MetaTrader 5 online kereskedési platformon keresztül megadott, átruházható értékpapírra vonatkozó kereskedési megbízásokat a AAA Trade Ltd. (székhely: 205 Arch. Makarios Ill Avenue, Victory House, Block B, 1st Floor, 3030, Limassol, Cyprus) felé továbbítja végrehajtás céljából. Az eBrókerház Befektetési Szolgáltató Zrt. (H-1072 Budapest, Rákóczi út 42.) tevékenységét a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a III/73.059/2000., illetve a III/73.059-4/2002. számú határozatával engedélyezte és a Magyar Nemzeti Bank felügyeli.


A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. A lakossági befektetői számlák 78,74 %-án veszteség keletkezik ennél a szolgáltatónál történő CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát. A tájékoztatóban található anyagok kizárólag reklám és marketing célokat szolgálnak és semmilyen esetben sem tekinthetőek – sem kifejezetten, vagy hallgatólagosan, sem közvetve vagy közvetlenül – pénzügyi eszközre vonatkozó befektetési tanácsnak, ajánlatnak, vagy befektetési stratégiára vonatkozó javaslatnak. Továbbá kérjük, hogy bizonyosodjon meg arról, hogy befektetéseinek aktív kezeléséhez elegendő idővel rendelkezik-e. A CFD-k származékos pénzügyi eszközök, melyek árát annak a mögöttes terméknek az árából származtatják, amelyre a CFD vonatkozik (például deviza, áru, indexek, részvény stb.). A származékos pénzügyi eszközök (pl. CFD) és az érintett piacok rendkívül volatilisek lehetnek. A mögöttes termékek árai, és ezek hatására a CFD-k árai gyorsan és széles tartományban, előre nem látható eseményekre, vagy a körülményekben bekövetkezett változásokra reagálva változhatnak, beleértve a gazdasági hatásokat, melyek egyike sem ellenőrizhető sem az ügyfelek, sem a Trade GM által. A feltüntetett árak és információk a piaci körülmények függvényében gyorsan változhatnak. Amikor Ön a lakhelyétől különböző ország devizájában denominált Forex, vagy CFD pozícióba fektet be, számolnia kell a különböző devizák közötti konverzióval, melyek lehetnek akár pozitív, akár negatív hatásúak. A fenti hirdetésben megjelenített, múltbeli teljesítményre vagy szimulált múltbeli teljesítményre vonatkozó mutatók nem jelentenek előrejelzést jövőbeli eredményekre vonatkozóan. A hirdetésekben kereskedőként megjelenített személyek neve, képe, személyes adatai kizárólag prezentációs és illusztrációs célokat szolgálnak, és nem feltétlenül tartoznak tényleges kereskedési tevékenységet végző személyekhez (a valós adatok adatvédelmi célból bizalmasan kerülnek kezelésre). Minden, a hirdetésben szereplő kereskedő által kinyilvánított vélemény nem valós kijelentés, hanem egy adott eszköz valós múltbeli teljesítményére és azzal kapcsolatos kereskedési tapasztalatra vonatkozó utalás. Minden megjelenített ügylet valódi múltbeli eseményt ábrázol, de semmilyen formában nem indikáció bármely ügyfél korábbi és/vagy jövőbeni ügyleteire, illetve kereskedésére vonatkozóan.